VvE-sVerenigingen van Eigenaren / LED Verlichting

 

Binnen uw VvE kan op vele plaatsen bespaard worden ten aanzien energieverbruik. Hoeveel lichtpunten heeft u in uw VvE? Hoeveel daarvan branden 24 uur per dag? Als u om u heen kijkt constateert u dat er best wel veel zijn. En die kunnen allemaal in aanmerking komen voor LED verlichting.

Galerij verlichting

Galerijverlichting is iets waar uw VvE op kan besparen. Deze zijn vaak voorzien van verlichting met spaarlampen in de vorm van PL verlichting. Deze gebruiken toch wel gauw meer dan 30 Watt per lamp. Door bijvoorbeeld de energiezuinige LED PL te hanteren of ronde LED modules wordt al gauw een besparing gerealiseerd van ruim 70%.


Klik op afbeelding voor een vergroting

Besparen in de garage 

Garage, kelder en de gangen in en rondom de berging worden verlicht in veel gevallen door waterdichte en stootvaste TL armaturen. Die TL buizen in het armatuur kunnen vervangen worden door LED TL met een sensor in de LED TL. De besparing kan oplopen tot 90%. Geïnteresseerd? Op de pagina "Parkeergarages" leest u meer over deze unieke LED TL. 

Portiekarmaturen

Veel voorkomend in de VvE zijn portiekarmaturen voorzien van 8 Watt TL verlichting. Door alleen de kleine TL buis te vervangen door een LED TL van 4 Watt bespaart u ruim 60%. Nieuw is dat ook een combilamp geïnstalleerd kan worden. Dat is een iets dikkere uitvoering maar dan wel een LED uitvoering met een accu. Deze kan perfect ingebouwd worden in het armatuur en past precies op de plaats van de huidige TL van 8 Watt. Ook kan hij ingebouwd worden in de zogenaamde routemarkering armaturen. Geen vervanging meer van batterijen. Een keer per vijf jaar de lamp verwisselen. Dat is een aanzienlijke besparing.

Neem contact op

Grijp uw kans! Laat u voorlichten door een van onze salespoints. Zij komen gratis en vrijblijvend langs voor een uitgebreide analyse en gratis rapportage.

 

Wat anderen over ons zeggen

De oude TL verlichting in ons kantoor is snel en professioneel vervangen door LED lampen in de bestaande armaturen en tegen concurrerende prijzen. Helemaal goed. Wij zijn er blij mee.

Anneke Smit

Rotterdam

Zeer tevreden over de service van Lightly. In onze VvE wilden we eerst weten hoe groot onze besparing zou zijn en de mensen van Lightly hebben ons uitstekend inzicht hierin gegeven. Wij besparen inmiddels al 6 maanden meer dan 70% op onze energierekening voor verlichting!

Peter Zeilstra

Hoogeveen


Lightly BV © 2018. All Rights Reserved.