Kantoren

led verlichting op kantoor                      

Kantoor LED Verlichting

Prettiger werken met LED verlichting in uw kantoor.

Wil u meer dan 70% besparen op uw verlichting en bovendien ook nog een prettigere werkomgeving creëren? Dan is het tijd om eens te gaan kijken naar uw huidige verlichting in uw kantoor. Veelal verwerkt in systeemplafonds. TL lampen van 18 Watt, 36 Watt en 58 Watt zijn veel voorkomend maar ook de hoogfrequente T5 TL.

Spectaculair besparen op energie 

U kunt spectaculair bezuinigen door montage van LED verlichting. Bovendien krijgt u ook een frissere en prettigere werkomgeving. Andere ruimten binnen kantoren zoals toiletgroepen, gangen en keukens zijn vaak voorzien van zogenaamde downlights. Armaturen die ingebouwd in het plafond zitten en die in de meeste gevallen als lichtbron hebben de PL lamp (de verkleinde versie van de TL buis). Hierop heeft Lightly ook een antwoord in bestaande situaties.

330° LED TL 

LED TL armaturen in een kantoor

Speciaal voor bestaande situaties is een LED TL ontwikkeld die een spreiding heeft van 330°. Deze TL is uitermate geschikt om in bestaande armaturen geplaatst te worden die voorzien zijn van een reflector.  Dit betekent dat de bestaande armatuur gebruikt worden. Mits natuurlijk het armatuur van dusdanige kwaliteit is dat hij geen dienst meer kan doen. In 95% van de gevallen kunnen de bestaande armaturen gebruikt worden. Dat scheelt veel geld. Het vervangen van een oude TL buis van 36 Watt in onze NANO TL met 330° van 16 Watt, bespaart u meer dan 65%.

 

LED PL-C en PL-S

Dit zijn de vervangers voor de huidige PL-C en PL-S lampen die in allerlei armaturen bevinden. U gaat in het uiterste geval van bij PL-C terug van 26 Watt naar 10 of zelfs 8 Watt. Bij de PL-S is de mogelijkheid aanwezig om van 11 Watt terug te gaan naar 6 Watt. Doordat de LED lampen niet werken met de aanwezige voorschakelapparaat komt de besparing al heel gauw boven de 70% uit. Bovendien is de levensduur 5 keer langer. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe armaturen te leveren.

Downlighters met LED PL-C

Kantoor led verlichting verdient zichzelf terug 

Neem vandaag nog contact op voor een gratis advies of vraag een gratis verlichtingsscan aan. Wij komen graag bij u langs om de besparingsmogelijkheden met kantoor led verlichting  met u te bespreken. Dit geheel vrijblijvend.

 

 

 

 

 

Voorbeelden van andere producten die ook toegepast worden in de kantorenmarkt:

  1. LED spot GU10  
  2. LED PAR 30 Spot
  3. LED Module 7 Watt

Wat anderen over ons zeggen

De oude TL verlichting in ons kantoor is snel en professioneel vervangen door LED lampen in de bestaande armaturen en tegen concurrerende prijzen. Helemaal goed. Wij zijn er blij mee.

Anneke Smit

Rotterdam

Zeer tevreden over de service van Lightly. In onze VvE wilden we eerst weten hoe groot onze besparing zou zijn en de mensen van Lightly hebben ons uitstekend inzicht hierin gegeven. Wij besparen inmiddels al 6 maanden meer dan 70% op onze energierekening voor verlichting!

Peter Zeilstra

Hoogeveen

Lightly BV © 2018. All Rights Reserved.