Installatiebedrijven

Monteren op hoogte

Installatiebedrijven groeien door Lightly LED producten

Lightly verzorgt  de distributie van innovatieve LED producten ook aan installateurs en installatiebedrijven. Met name in de vervangingsmarkt van conventionele lichtbronnen naar LED heeft de installateur een grote rol. De kennis van de bestaande relatie, de toepassing van de innovatieve LED producten en de daaruit voortvloeiende energiebesparing, zorgt er voor dat de rol van de installateur in de plaatsing van LED verlichting nog belangrijker wordt. 

In iedere denkbare markt

Het brede assortiment van Lightly maakt het mogelijk om in iedere markt de mogelijkheid te bieden om energie te besparen. De installateur is degene die werkzaamheden heeft in alle denkbare markten. Door de producten van Lightly worden de mogelijkheden voor installatiebedrijven vergroot en de klant zal u ook zien als een deskundige op gebied van LED verlichting. In  95% van de gevallen heeft Lightly dé oplossing in bestaande situaties.

Eigen ontwikkeling

Lightly is ontwikkelaar, importeur en groothandel in energiezuinige LED verlichtingsproducten.  Deze laten wij zelf fabriceren of kopen wij in rechtstreeks bij de fabrikant. Voor de Nederlandse markt hebben wij een aantal producten ontwikkeld. Vervolgens laten produceren en onder onze de merknaam Lightly op de markt gebracht. Door de uniekheid van onze producten worden er zeer grote energiezuinige oplossingen gecreëerd in iedere denkbare situatie. Besparingen in bijvoorbeeld parkeer- of stallingsgarages die tot 80% oplopen!

Kennismaking

Grijp uw kans! Meld u aan op onze website als wederverkoper / installatiebedrijf en klik hier.
 

Aanmelden als wederverkoper/installateur

 Of neem contact op met een van onze salespoints. Zij komen bij u langs om kennis te maken en u vertellen hoe u kunt groeien met producten van Lightly. 

Lightly BV © 2018. All Rights Reserved.