Detailhandel

winkel led verlichting  

Winkel LED verlichting Detailhandel

Detailhandel kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel verlichting. Vooral winkelverlichting met veel wattage omdat de producten goed getoond moeten worden en daardoor optimaal onder de aandacht van de klanten worden gebracht. Dit zorgt ook nog voor de vervelende bijkomstigheid dat door het vele wattage ook veel warmte gecreëerd wordt. 

Energiebesparende winkel led verlichting

LED verlichting is de oplossing om die nadelige effecten (hoge wattage en warmte), weg te halen. Bovendien zijn de producten duurzaam. Gemiddelde levensduur 50.000 uur. Voorbeeld is een LED PAR spot van 12 Watt vervangt met gemak een spotlamp van 100 Watt. Dit is een besparing van bijna 90%.

Ook besparen in uw opslagruimte 

Ook in uw opslagruimte en/of magazijn is veel te besparen. Veelal voorzien van traditionele TL. Door die te vervangen in LED TL bespaart u al ruim 60% op uw energieverbruik. Plaatsen van LED TL met sensor gaat de besparing ver boven de 80%.

Neem contact op voor winkel led verlichting GRATIS analyse

Grijp uw kans! Laat u voorlichten door een van onze salespoints. Zij komen gratis en vrijblijvend langs voor een uitgebreide analyse van winkel led verlichting en gratis rapportage.

 

Wat anderen over ons zeggen

De oude TL verlichting in ons kantoor is snel en professioneel vervangen door LED lampen in de bestaande armaturen en tegen concurrerende prijzen. Helemaal goed. Wij zijn er blij mee.

Anneke Smit

Rotterdam

Zeer tevreden over de service van Lightly. In onze VvE wilden we eerst weten hoe groot onze besparing zou zijn en de mensen van Lightly hebben ons uitstekend inzicht hierin gegeven. Wij besparen inmiddels al 6 maanden meer dan 70% op onze energierekening voor verlichting!

Peter Zeilstra

Hoogeveen


Lightly BV © 2018. All Rights Reserved.