Agrarisch

                      

Agrarisch / LED Verlichting

Bespaar optimaal met LED verlichting in de agrarische sector

Traditionele TL buizen T8 of T12 (extra dikke buis), in trog- of spatwaterdichte armaturen is een dagelijks beeld in uw sector. Schuren, stallen en opslagruimten worden in de meeste gevallen verlicht door middel van de traditionele TL buis. Omdat deze lampen dagelijks veel in functie zijn is er heel wat te besparen. Zo ook in andere situaties binnen uw bedrijf.

Van traditioneel TL naar LED TL, besparing meer dan 70%!

Door een simpele aanpassing in het armatuur en plaatsing van een LED TL buis met hoge lumen opbrengst, kan het energieverbruik enorm teruggebracht worden. Geen nieuwe armaturen! Een oude TL buis van 58 Watt (met systeem 72 Watt), wordt teruggebracht naar 20 Watt met een LED TL van Lightly. Dat is een besparing van boven de 70%. Daarnaast gaat de lamp ook veel langer mee. Aantal branduren 50.000. Als de lamp 12 uur per dag brand, dan is de levensduur 10 jaar. Hebt u al hoogfrequente T5 TL buizen (de vingerdikke TL), dan zijn deze armaturen ook aan te passen naar T5 LED TL. U gaat dan van 35 Watt naar 20 Watt. Dat is een besparing die ruim boven de 40% ligt.

Floodlight 

Hebt u ook nog van die grote schijnwerpers op uw erf met een halogeenlamp van 150 Watt of zelfs 5000 Watt? De Floodlight is de vervanger. Hij is ontwikkeld voor het egaal belichten van grote delen. Door ingenieuze techniek toe te passen is bij deze LED lampen het verbruikte Wattage zeer weinig. Een 50 Watt LED Floodlight vervangt met gemak een 500 Watt halogeenlamp. Deze lampen zijn ideaal om buiten te plaatsen bijvoorbeeld aan de nok van een schuur of boven een ingang van een schuur of garage. Veel spreiding daardoor wordt een groot gedeelte verlicht. Ook aan te sluiten op een bewegingsmelder of schemerschakelaar.

 

 

Stootvaste en spatwaterdichte armaturen

Lightly is ook leverancier van bijbehorende IP65 spatwaterdichte T8 TL armaturen speciaal voor de T8 LED TL. Voorzien van RVS sluitclips en RVS bevestigingsbeugels. De ideale oplossing in al uw ruimten waar de verlichting bescherming moet hebben want de armaturen kunnen tegen een stootje. Leverbaar en geschikt voor de TL maten 60 cm, 120 cm en 150 cm.
                      

 

 

 

 

 

Neem vandaag nog contact op voor een gratis advies of vraag een gratis verlichtingsscan aan. Wij komen graag bij u langs om de besparingsmogelijkheden met u te bespreken. Dit geheel vrijblijvend.

Wat anderen over ons zeggen

De oude TL verlichting in ons kantoor is snel en professioneel vervangen door LED lampen in de bestaande armaturen en tegen concurrerende prijzen. Helemaal goed. Wij zijn er blij mee.

Anneke Smit

Rotterdam

Zeer tevreden over de service van Lightly. In onze VvE wilden we eerst weten hoe groot onze besparing zou zijn en de mensen van Lightly hebben ons uitstekend inzicht hierin gegeven. Wij besparen inmiddels al 6 maanden meer dan 70% op onze energierekening voor verlichting!

Peter Zeilstra

Hoogeveen


Lightly BV © 2018. All Rights Reserved.