Over onsLightly

Lightly is ontwikkelaar, importeur van en groothandel in energiezuinige LED verlichting. Deze ontwikkelen wij grotendeels zelf en laten wij fabriceren bij gecertificeerde fabrikanten. Voor de Nederlandse markt hebben wij een aantal producten ontwikkeld die wij laten produceren en onder onze merknaam verkopen. Door de uniekheid van onze producten zijn wij instaat tot het realiseren van zeer grote licht energiebesparende oplossingen in bijna iedere denkbare situatie. Het brede scala aan producten wordt geleverd aan detailhandel, installateurs, facilitaire ondernemingen, wederverkopers en eindgebruikers. 

Besparen met verlichting?

Binnen uw gebouw kunt u op veel plaatsen energie besparen. U staat er niet bij stil hoeveel lichtpunten u heeft en hoeveel uur per dag de lamp aan is. Door met Lightly in gesprek te gaan zult u zien dat er flink te besparen valt op uw energieverbruik. Percentages boven 70% worden met regelmaat gehaald en terugverdientijden die ruim onder de 2 jaar liggen.

Breed assortiment

Lightly heeft een breed assortiment aan LED- en energie besparende verlichtingsproducten en biedt daardoor in alle branches de mogelijkheid om fors te besparen op het energieverbruik. Uitgangspunt daarbij is het hergebruik van de bestaande armatuur. 95% van de gevallen kan de aanwezige lichtbron vervangen worden door een LED lichtbron. Daarbij schuwen wij niet om ook zeer revolutionaire uitvoeringen te gebruiken zoals de ronde LED Modules. Door de uniekheid van onze producten en ons brede assortiment kunnen wij u in nagenoeg alle voorkomende situaties een passende oplossing bieden. Uiteraard kunnen wij ook nieuwe armaturen leveren als u dat wenst.

Het Team

Ruud Asmus
Salespoint Schiedam

Verantwoordelijk voor sales, productinnovatie en ontwikkeling en buitenlands contact

Telefoon: 06 501 232 96

Email: r.asmus@lightly.nl

Tjerks Clein
Salespoint Dronten

Verantwoordelijk voor sales, administratie en product import/shipment

Telefoon: 06 452 752 74

Email: t.clein@lightly.nl

Wiebe Tamminga
Salespoint Apeldoorn

Verantwoordelijk voor sales, marketing en publicatie

Telefoon: 06 233 165 64

Email: w.tamminga@lightly.nl

Wat anderen over ons zeggen

De oude TL verlichting in ons kantoor is snel en professioneel vervangen door LED lampen in de bestaande armaturen en tegen concurrerende prijzen. Helemaal goed. Wij zijn er blij mee.

Anneke Smit

Rotterdam

Zeer tevreden over de service van Lightly. In onze VvE wilden we eerst weten hoe groot onze besparing zou zijn en de mensen van Lightly hebben ons uitstekend inzicht hierin gegeven. Wij besparen inmiddels al 6 maanden meer dan 70% op onze energierekening voor verlichting!

Peter Zeilstra

Hoogeveen

Lightly BV © 2018. All Rights Reserved.